Acord amb PIMEC per potenciar la innovació, la competitivitat i el creixement empresarial

Vista RSS Actualitat UPC

El conveni, signat el 5 de desembre, té com a objectiu establir un marc de col·laboració que permeti fomentar la transferència de coneixement i tecnologia de l’àmbit universitari als sectors productius, potenciant així la innovació, la competitivitat i el creixement empresarial. L’acord ha estat ratificat pel rector de la UPC, Francesc Torres, i pel president de PIMEC, Josep González.La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i PIMEC han signat, el 5 de desembre, un conveni amb l’objectiu d’establir un marc de col·laboració que permeti fomentar la transferència de coneixement i tecnologia de l’àmbit universitari als sectors productius, potenciant així la innovació, la competitivitat i el creixement empresarial. En aquest context, ambdues entitats coordinaran activitats de formació, investigació científica i desenvolupament tecnològic. Concretament, les accions se centraran en els següents àmbits:Docència: Cooperació en programes de formació per al personal investigador i tècnic de l’empresa o aliè, i també mitjançant activitats de “mentoring” bidireccional amb estudiants en règim de convenis de cooperació educativa amb les empreses de PIMEC.
Recerca i transferència: Execució de projectes de recerca, mitjançant la promoció de la innovació entre les pimes, organització d’activitats comunes relacionades amb la promoció de la recerca, la transferència i el desenvolupament tecnològic i facilitar la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses afiliades a PIMEC.
Energia: Iniciar línies de col·laboració específica, a l’entorn estratègic de la UPC vinculat al projecte de Claus per a un nou Paradigma Energètic, de forma que es puguin posar en comú les estratègies mútues per a fomentar la transició vers un nou model energètic.
Acceleració d’empreses: Facilitar les vies de col·laboració de forma que, a través de PIMEC i les empreses que hi formen part, …

Read More

click
tracking
Share
Share