Comunicat de la Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona – Notícies

08/11/2018

Institucional

Davant les informacions que durant les darreres hores han aparegut en diversos mitjans d’informació i a les xarxes socials, i que fan referència a un acte que se celebrarà el proper dia 15 de novembre a la Facultat de Dret, el rectorat de la Universitat de Barcelona vol fer els següents aclariments:

L’acte, de caràcter acadèmic, porta per títol Balance y Perspectivas de la Ley de la Jurisdicción Contencioso-Administrativa en su XX aniversario, i ha estat coorganitzat per l’Institut de recerca TRANSJUS amb el Consell General del Poder Judicial. Aquest acte se celebrarà els propers 15 i 16 de novembre a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i aplegarà als màxims experts en dret administratiu de Catalunya i de l’Estat espanyol.
El Rectorat de la Universitat de Barcelona no ha tingut cap implicació ni en el disseny ni en l’organització de l’acte.
Des de l’Institut TRANSJUS es van cursar les invitacions, com és fa habitualment, a participar en l’acte d’inauguració als màxims representants de cada institució, en aquest cas la Universitat de Barcelona i el Consell General del Poder Judicial.
Pel que fa a la participació del rector de la Universitat de Barcelona, des del primer moment va excusar la seva participació i així ho va comunicar als organitzadors de l’acte.
Cal assenyalar que, segons transmeten els organitzadors, el Consell General del Poder Judicial encara no ha confirmat qui seran els seus representants en aquest acte.

Comparteix-la a:

Read More

click
tracking
Share
Share