La tercera edició dels Premis de la Càtedra UB-DANONE distingeix els millors treballs de final de grau sobre alimentació i nutrició

Universitat de Barcelona – Notícies

L’acte de lliurament, presidit pel rector de la UB, va tenir lloc a l’Edifici Històric.

L’alumna Laila Vivas ha estat premiada pel treball Análisis de la estrategia alimentaria en la acogida de refugiados en Catalunya.

També ha estat premiat el treball Avaluació del xiclet per a l’administració gradual de compostos bioactius, de l’alumne Joel de Pablo.

La directora de la Càtedra UB-DANONE i catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la UB, M. Carme Vidal.

L’alumna Laia Vivas, la professora Carmen González Azón i l’alumne Joel de Pablo.

08/03/2018

Institucional

Aquest dimecres, 7 de març, la sala Ramón y Cajal de l’Edifici Històric va acollir l’acte de lliurament dels III Premis de la Càtedra UB-DANONE, una iniciativa amb què s’ha guardonat els millors treballs de final de grau del curs 2016-2017 dels ensenyaments de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments. Aquest guardons, impulsats per la Universitat de Barcelona i DANONE, donen suport i potencien les activitats de formació i promoció sobre alimentació i salut entre els joves estudiants en el marc de la Càtedra UB-DANONE.

En l’acte de lliurament, presidit pel rector de la UB, Joan Elias, també hi van participar Laia Mas, directora d’Afers Públics de DANONE; Jordi Camarasa, degà electe de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació; Victòria Castell, cap de l’Àrea de Planificació i Auditoria de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya); Conxa Castell, cap de servei de Promoció de Vida Saludable i de Prevenció de Malalties Cròniques no Transmissibles del mateix Departament, i la directora de la Càtedra UB-DANONE i catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la UB, M. Carme Vidal.
La nova edició dels Premis de la Cà …

Read More

click
tracking
Share
Share