La UB tanca la coordinació de la xarxa Eurolife amb un simposi sobre neurociències

Universitat de Barcelona – Notícies

Per Svenningsson, catedràtic de l’Institut Karolinska de Suècia, ha estat guardonat amb la medalla Eurolife.

Representants de les institucions que formen part de la xarxa Eurolife.

El simposi s’ha organitzat de manera coordinada amb l’Institut de Neurociències de la UB i el màster de Neurociències.

25/10/2017

Recerca

La Universitat de Barcelona, responsable de coordinar la xarxa d’universitats Eurolife durant el període 2015-2017, acull els dies 24 i 25 d’octubre tres reunions d’aquesta xarxa en les quals es farà balanç de la tasca realitzada i es durà a terme el traspàs a la nova coordinadora: el Centre Mèdic Universitari de Göttingen (2018-2020). En concret, es reuneixen l’Aliança d’Educació d’Eurolife, el Comitè de Direcció d’Eurolife i els administradors de la xarxa.

Al llarg del període en què Eurolife ha estat coordinada pel Vicerectorat de Recerca de la UB, s’han engegat nous projectes, com ara l’Eurolife Summer School. La primera edició d’aquesta escola d’estiu, que va tenir lloc a Barcelona el juliol passat, tindrà continuïtat l’any vinent al Centre Mèdic Universitari de Leiden (LUMC, Països Baixos), i tractarà sobre mecanismes moleculars per al càncer i nous avenços en teràpies personalitzades. L’Eurolife Mobility Program i l’Scholarship for Early Career Researchers són altres iniciatives relacionades amb la mobilitat per a joves investigadors (de grau, màster i postdoctorals) que ha impulsat Eurolife i de les quals s’han beneficiat més d’una cinquantena d’investigadors i estudiants. També s’ha promogut un programa per afavorir noves col·laboracions entre tres o més universitats de la xarxa per dur a terme projectes de recerca europeus.

Simposi d’Eurolife sobre neurociències
Com a cloenda d’aquest període, la Universitat de Barcelona ha organitzat l’Eurolife Autumn Symposium 2017 de manera coordinada amb l’Institut de Neurociències de la UB i el …

Read More

click
tracking
Share
Share