L’exconseller Josep Maria Vallès abordarà la política com a espai de resolució de conflictes en el darrer Debat UB

Universitat de Barcelona – Notícies

Josep Maria Vallès.

14/01/2019

Institucional

El professor emèrit de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat Autònoma de Barcelona i exconseller de Justícia (2003-2006), Josep Maria Vallès, serà el ponent de l’acte final del cicle de #Debats UB: Catalunya i Espanya. La sessió tindrà lloc aquest dijous, 17 de gener, a les 18.30 h a l’Aula Magna de l’Edifici Històric. L’acte serà retransmès en directe a través del Youtube i el Facebook de la Universitat de Barcelona.

Després de la ponència, s’iniciarà una taula rodona amb les intervencions dels professors Sonia Andolz i Josep Maria Reniu, de la Universitat de Barcelona; Lluís Orriols, de la Universitat Carlos III de Madrid, i Astrid Barrio, de la Universitat de València. La periodista de La Vanguardia Maite Gutiérrez conduirà el debat.
Amb aquesta sessió es tancarà un cicle en què hi ha hagut les ponències de Jordi Casassas, catedràtic d’Història de la UB; Antoni Castells, catedràtic d’Economia de la UB i exconseller d’Economia i Finances de la Generalitat; Antoni Bayona, professor de Dret Administratiu de la UPF i exlletrat major del Parlament de Catalunya; Carme Junyent, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UB, i Joan Mateo, professor del Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació de la UB.
Cada sessió ha consistit en una ponència impartida per un acadèmic de reconegut prestigi seguida d’una taula rodona sobre el tema en qüestió. Els debats i les intervencions es publicaran ara en diferents volums d’una nova col·lecció d’Edicions UB: Debats UB.

Comparteix-la a:

Read More

click
tracking
Share
Share