Seminari web sobre conceptes útils per a projectes universitaris amb població refugiada

Universitat de Barcelona – Notícies

L’activitat, dirigida pel professor de Dret de la UB Georgios Milios, es farà el dimecres 4 d’octubre, a les 16.15 h.

28/09/2017

Acadèmic

«Introduction to useful concepts for your projects with refugee population» és el títol del primer seminari web que organitza la Universitat de Barcelona en el marc del projecte inHERE (Educació superior en suport de les persones refugiades a Europa). Tindrà lloc el dimecres 4 d’octubre, a les 16.15 h, i serà a càrrec de Georgios Milios, professor de la Facultat de Dret de la UB.

L’objectiu del seminari és aclarir algunes idees amb relació a conceptes legals i socials com ara refugiat, sol·licitant d’asil, protecció subsidiària i la seva implementació. Entendre clarament aquests conceptes és essencial per treballar amb persones refugiades i gestionar les implicacions dels projectes i activitats.
El seminari, que es farà en anglès, s’adreça a membres de comunitats universitàries (PDI, PAS i alumnat) que treballen —o tenen intenció de fer-ho— en projectes o activitats per facilitar l’accés de persones refugiades a les institucions d’educació superior i la seva integració social. També s’hi poden apuntar persones de la Universitat interessades en aquestes iniciatives. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.Projecte inHERE
L’objectiu del projecte inHERE és crear oportunitats per a la participació de les persones refugiades a l’àrea d’educació superior europea. Per fer-ho, inHERE reforça l’intercanvi de coneixement, la col·laboració entre iguals i l’associació acadèmica per facilitar l’accés i la integració de les persones refugiades a les institucions europees d’educació superior.
Els seminaris web es troben emmarcats en la segona part d’aquest projecte, el Living Lab, que lidera la Universitat de Barcelona. El Living Lab vol compartir, intercanviar, avaluar i crear iniciatives, projectes i activitats en conjunt per a la comunitat …

Read More

click
tracking
Share
Share